Transformerende Ademcoaching

Voel je dat het tijd is voor verandering? Heb je het gevoel dat er veel vastzit in jou? Dat het niet stroomt. Waardoor je niet echt bij je gevoel kunt. Niet echt kunt genieten. Heb je angsten, voel je onrust, zit je veel in je hoofd en heb je geregeld een gevoel van niet weten of niet happy zijn? Gevoelens van is dit het nou, afwijzing, onzekerheid of niet goed genoeg zijn? Of misschien loop je steeds tegen dezelfde issues aan in je leven en doe je keer op keer hetzelfde terwijl je weet dat het niet goed voor je is. Transformational breathwork, transformerend ademen, is een natuurlijke en krachtige manier om op dieper gelegen onbewuste lagen in je lichaam te komen en opgeslagen emoties, pijnen en trauma's los te laten / te releasen. Puur door het gebruiken van verbonden ademhalingstechnieken. Verbonden ademen is dé methode als je wilt ontstressen, jezelf resetten en jezelf op een dieper level wilt helen. Het werkt vele malen krachtig en dieper dan praatsessies. De combinatie van bewustzijnscoaching en krachtige loslaat tools icm lichaamswerk in de vorm van verbonden ademen werkt mega transformerend. Je brengt je lichaam en geest in balans en ervaart steeds meer innerlijke rust. Je kunt het diepgaande 1 op 1 transformerende ademcoaching traject volgen of ademcirkels bijwonen.

Ontdek de kracht van je adem en bevrijd je van stress, blokkades en vastzittende emoties

Therapeutisch verbonden ademen

Verbonden ademen is een verzamelnaam voor verschillende ademhalingstechnieken. Je kunt korte ademhalingsoefeningen  gedurende de dag doen om stress los te laten, te ontspannen of juist je concentratie te verhogen. Maar je kunt ademwerk ook transformatief of therapeutisch inzetten door transformational breathwork. Dat doen we tijdens de ademcirkel en mijn 1 op 1 sessies door aaneengesloten te ademen. Transformerend verbonden ademen is een krachtige methode. Het is een ontdekkingsreis naar je binnenwereld met behulp van je adem. Het is bijzonder te ervaren hoe diep je in je lichaam komt door op een bepaalde manier verbonden te ademen en hoe je spanning, opgeslagen emoties en blokkades in je lichaam kunt loslaten. Deze innerlijke reis heeft een transformerend effect op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Je voelt je ontspannen, lichter, vrijer en blijer.  

 

Wat is transformerend verbonden ademen?

Met verbonden ademen adem je doorlopend aaneengesloten in en uit op een bepaalde manier. Daardoor krijg je meer zuurstof binnen dan normaal en kom je in een soort trance. Die trance maakt van alles los in je lijf. Je komt op onbewuste lagen in je lichaam waar van alles ligt opgeslagen. Lagen waar je in het dagelijks leven, in praat therapiesessies en vanuit je bewuste brein moeilijk bij kan komen.

Vaak weet je ook niet dat daar van alles ligt opgeslagen. Van programmeringen uit je jeugd tot ervaringen in je latere leven. Niet doorleefde emoties. Niet doorvoelde gevoelens. Weggestopte angsten. Die als blokkades in je lichaam zijn gaan vastzitten.

Alles wat vastzit in je lichaam kan zorgen voor belemmeringen, beperkingen, patronen, (destructieve) gedragingen, overtuigingen, verslavingen en/of (chronische) ziektes in je leven. Door ruim 60 minuten verbonden te ademen kan alles wat vastzit in beweging komen. Jouw adem baant de weg vrij in je lichaam. Je adem stroomt door je hele lichaam, ook op plekken waar lang geen adem of contact is geweest. Dat zorgt ervoor dat spanning in je lichaam loskomt en kan oplossen. Hierdoor ontstaat een staat van rust, ontspanning, lichtheid en energie. Transformerend ademen is een krachtig natuurlijk medicijn en zorgt voor transformatie op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Leer dé methodiek om je angsten, gedachten en overtuigingen los te laten

Transformerende Ademcoaching - traject

Door het coachtraject van 5 coachsessies icm diep helende ademtechnieken help ik jou in contact te komen met wat er diep van binnen in jou speelt, het doorvoelen van het weggestopte verdriet, de boosheid, de pijnen en trauma's in jou. Door in de coachsessies op diepere vastzittende lagen in jou te komen en je die te laten (door)voelen, activeer je jouw voelen en daardoor het loslaten. Daarmee ga jij de verbonden ademsessie in zodat je op diepe lagen kunt loslaten, opruimen en helen. Daarnaast werken we aan jouw patronen, mechanismes en regulering van gedachten en emoties. Zodat jij de regisseur wordt van je eigen leven. You are in charge! Reset your mind & body -> reset your life.


Het transformerende ademcoaching traject:

 • Duur: 11/12 weken.
 • Online intake.
 • 5 coachingssessies van 2 uur incl. 4 transformerende ademsessies en/of de-armouring (om de week).
 • Tussentijdse online opdrachten.
 • Inzichten en methodieken die je leven gaan veranderen.

Na het coachingstraject:

 • Ervaar je meer innerlijke rust doordat je bewust bent van je gedachten, emoties en gevoelens en hoe zij jouw dagelijkse staat van zijn beïnvloeden.
 • Ben je meer in verbinding en dieper in contact met jezelf / je gevoel.
 • Ben je niet bang meer voor je angsten.
 • Kun je omgaan met je angsten.
 • Accepteer je je gevoelens en durf je ze te doorvoelen.
 • Kun je alles wat je niet dient loslaten.
 • Leef je meer mindful in het nu.
 • Accepteer je wie je bent met alles dat bij jou hoort.
 • Voel je rust omdat je weet hoe je alles in jezelf kunt vinden.
 • Heb je meer zelfvertrouwen.
 • Ervaar je een gevoel van veiligheid in ontspanning in jezelf.
 • Heb je meer zelfliefde, zelfcompassie en zelfreflectie.
 • Onderdruk je je emoties niet langer en zorgen je emoties niet meer voor drama.
 • Ervaar je een transformatie van je zijn, van wie je daadwerkelijk bent.
 • Ervaar je verlichting van mentale en fysieke pijn.
 • Heb je meer (levens)energie, kracht & focus.

 

Effecten transformerend verbonden ademen

Door transformational breathwork ruim je je blokkades en vastzittende emoties op. Iedere keer een stukje. Daarom is iedere ademsessie anders en geeft weer nieuwe inzichten. Verbonden ademen is de krachtigste lichaamsgerichte powertool voor transformatie. Het is helend en brengt je in contact met je diepste emoties. Door verbonden ademen kom je bij die diepe lagen tot op celniveau. Het brengt je precies wat je nodig hebt. Van het loslaten van patronen, opruimen van blokkades en trauma's tot inzichten, gevoelens van liefde en persoonlijke groei.


De voordelen van verbonden ademen zijn talrijk, onder andere:

 • Het loslaten van stress en spanning.
 • Het bevrijden van oude pijn, blokkades en trauma.
 • Het vrij laten stromen van onderdrukte emoties.
 • Het transformeren van belemmerende, niet dienende of destructieve patronen.
 • Het verwerken van rouw en verdriet.
 • Verlichting van mentale en fysieke pijn.
 • Meer (levens)energie, kracht & focus.
 • Meer verbinding met jezelf en je gevoel.
 • Ervaren van diep contact met jezelf en je lichaam.
 • Ervaren van (zelf)liefde.


Na de sessies ervaar je een gevoel van thuiskomen in jezelf, innerlijke rust, ontspanning en lichtheid door het achterlaten van een zware last die je al jaren, vaak vanaf je kindertijd, met je meesjouwt.

Verbonden ademen is the real thing om je leven vanaf nu een positieve wending te geven

Lars Faber, the breathwork coach

Je hebt verbonden ademen én je hebt de transformerende verbonden ademhalingstechniek van Lars Faber. Ik heb de ademcoach opleiding The wounded healer gedaan bij Lars Faber.  De Lars techniek waarin ik ben opgeleid gaat beyond 'standaard ' verbonden ademwerk. Dit ademwerk is echt diepgaande shit :-)! Dus wil je bij diep liggende lagen in je lichaam komen waar je verdriet, pijn, trauma en angsten vasthoudt? Wil je je vrijer en lichter voelen in je lichaam en hoofd? Door transformational breathwork laat je steeds een stukje van jouw vastgezette en opgeslagen emoties los. Mijn 1 op 1 begeleide verbonden ademcoaching is transformerend op diep celniveau. Het is intens, diepgaand en life changing. 

Niet doorvoelde en onverwerkte emoties zitten vast in je lichaam

Je lichaam zit vol opgeslagen emoties, pijnen en trauma's. Wonden ontstaan door de ervaringen in je leven en vaak nog uit je jeugd. Je hebt je in je jeugd aangepast aan je omgeving om een goed genoeg kindje te zijn en liefde te krijgen. Maar ook in je latere leven heb je te maken gehad met pijnlijke ervaringen. Die pijnlijke ervaringen hebben we vaak weggestopt. Je voelde je wel rot, maar ging ook weer door. Zonder echt je gevoelens er te laten zijn, te doorvoelen en los te laten. Deze niet doorvoelde en niet verwerkte emoties liggen opgeslagen in je lichaam. Op diepe onbewuste lagen. Ze komen naar boven in situaties wanneer jij je getriggerd voelt. Het zorgt ervoor dat je dingen uitstelt of niet doet, dat je vanuit het niets buitenproportioneel boos kunt worden of immens verdrietig of angstig kunt zijn, dat je verslavingen hebt en patronen die je niet dienen, enz. Het zorgt ervoor dat je je vaak onrustig voelt en niet in balans. Er zit een leegte in je dat je probeert te vullen met afleidingen. Je wilt het niet voelen. Je loopt weg voor je gevoel door afleidingen te zoeken.

Ademcoachtraject leert je (door)voelen

We hebben veel weerstand op voelen. We hebben ook niet geleerd om te voelen. Als je vroeger verdrietig of boos was mocht dat er niet zijn. Je gevoelens mochten er dus niet zijn. Ons volwassen ego doet er alles aan om bij het gevoel weg te blijven. En dus vluchten we in teveel eten, drinken, drugs, te hard werken, altijd bezig en druk zijn, social media, Netflix etc. Zolang je maar niet hoeft te voelen. Juist als we niet voelen, houden we wat we niet willen voelen in stand. Als je durft te (door)voelen en bewust te zijn van het gevoel in je, kan je blokkades en vastzittende emoties oplossen en loslaten. Het is de weg naar een gelukkiger en gemakkelijker leven met meer innerlijke rust. Transformational breathwork helpt je daarbij. Verbonden ademen is de grootse lichaamsgerichte powertool voor transformatie. Verbonden ademen is krachtig en helend en brengt je in contact met je diepste emoties. Door verbonden ademen ruim je je blokkades op. Het brengt je terug in je lijf en dicht bij je gevoel. Transformerend ademen brengt je meer dan 10 praatsessies.

Bij Feel the Magic kun je 1 op 1 ademcoaching ondergaan of deelnemen aan onze Ademcirkels