Life Reset Coaching

Voel je dat het tijd is voor verandering? Heb je het gevoel dat er veel vastzit in jou? Dat het niet stroomt. Waardoor je niet echt bij je gevoel kunt. Niet echt kunt genieten. Heb je angsten, voel je onrust, zit je veel in je hoofd en heb je geregeld een gevoel van niet weten of niet happy zijn? Gevoelens van is dit het nou, afwijzing, onzekerheid of niet goed genoeg zijn? Of misschien loop je steeds tegen dezelfde issues aan in je leven en doe je keer op keer hetzelfde terwijl je weet dat het niet goed voor je is. Jij staat aan het roer van jouw leven, maar misschien ben je de richting en de balans even kwijt. Coaching in het pakken van de regie in je leven en je leven te resetten i.c.m. verbonden ademwerk is dé tool om innerlijke rust, levensvreugde en leven vanuit je gevoel en wat jij wilt te realiseren. Het is een reset traject waarin je op zoek gaat naar jezelf. Naar wie jij in essentie bent. Naar wat jij wilt in je leven. Je hebt je leven genoeg in het teken van anderen gezet. Nu ben jij aan de beurt! Reset your life and be happy!

Creëer een leven vanuit liefde voor jezelf waarin jij de regie hebt

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

Jij hebt de regie over hoe jij je voelt!

Wanneer je zelf de verantwoordelijkheid neemt voor je gedachten, gevoelens en gedrag, ben je in staat om veranderingen aan te brengen in je leven. Je bent niet overgeleverd aan de omstandigheden, je hebt de regie! Daar is echter wel moed voor nodig. Jij bepaalt hoe jij wilt leven en hoe jouw mooiste leven eruit ziet. Jij hebt de touwtjes in handen. Ook al lijkt dat nu niet zo. Je patronen, pijnen, overlevingsmechanismes, overtuigingen en misschien wel verslavingen, staan je in de weg. Maar als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Jij bent verantwoordelijk voor hoe jij je voelt en alleen jij kan je leven veranderen. Niemand anders.


Waar zit jouw grootste pijn?
En waar jouw grootste verlangen?
Hoe zou het zijn als je jouw pijn niet langer je leven laat bepalen?
Hoe zou het zijn als je jouw verlangens gaat realiseren?
Hoe zou het zijn als jij de verantwoordelijkheid pakt over je leven?
En jouw leven gaat leven zoals JIJ dat wilt?

 

Ik neem je aan de hand om jouw nieuwe koers te bepalen en de regie over je leven te pakken.

 

Leer dé methodiek om je angsten, gedachten en overtuigingen los te laten

Het Life Reset Coaching traject

Het Life Reset Coachtraject is een reset traject waarin je op zoek gaat naar jezelf. Naar wie jij in essentie bent. Naar wat jij wilt in je leven. Je hebt je leven genoeg in het teken van anderen gezet.

Ik begeleid je liefdevol in de stappen om jezelf te omarmen en jouw leven te gaan leven. Ik begeleid je in het loslaten van de overtuigingen die op je geplakt zitten, waardoor je doet wat je doet en reageert zoals je reageert. Iedere dag weer.

Door het coachtraject help ik jou in contact te komen met wat er diep van binnen in jou speelt. Ik leer je van een afstandje naar je gedachten, angsten en innerlijke criticus te kijken en ze los te laten. En in te zien dat je gedachten leiden tot gevoelens en die weer tot emoties. En dat je daar de regie over hebt. Ik laat je voelen dat (door)voelen de weg is om los te laten wat je niet meer in je leven wilt. Je komt weer in contact met je lichaam, je voelen, met wie jij in essentie bent. Het is een prachtige ontdekkingsreis.

In de coachsessies krijg je tal van inzichten, leer je anders naar jezelf en je gedachten en gedrag te kijken, leer je te (door)voelen, leer je jezelf te omarmen en voor jezelf te gaan staan. Eigenwaarde en zelfliefde. Waarbij zelfliefde ook inhoudt, álles in jezelf zoeken. Want jij bepaalt hoe jij je voelt. Niemand anders.

Verbonden ademsessies ondersteunen het traject. Daarmee kom je puur door te ademen op diepe, onbewuste lagen in je lichaam, waar we met praatsessies niet komen. Door het verbonden ademen ga je loslaten en helen tot op celniveau.

Na dit traject wordt jij niet meer geleefd, maar heb jij de regie over hoe jij je voelt en hoe jij je leven leeft vanuit gevoel, eigenwaarde, rust, (zelf)liefde en geluk.

Verbonden ademen is the real thing om je leven vanaf nu een positieve wending te geven

Body, mind & Life Reset met verbonden ademen

Verbonden ademen is een verzamelnaam voor verschillende ademhalingstechnieken. Je kunt korte ademhalingsoefeningen  gedurende de dag doen om stress los te laten, te ontspannen of juist je concentratie te verhogen. Maar je kunt ademwerk ook transformatief of therapeutisch inzetten door transformational breathwork. Beide gebruik ik tijdens het Life Reset Coachtraject.

Transformerend verbonden ademen is een krachtige methode. Het is een ontdekkingsreis naar je binnenwereld met behulp van je adem. Het is bijzonder te ervaren hoe diep je in je lichaam komt door op een bepaalde manier verbonden te ademen en hoe je spanning, opgeslagen emoties en blokkades in je lichaam kunt loslaten. Vaak weet je ook niet dat daar van alles ligt opgeslagen. Van programmeringen uit je jeugd tot ervaringen in je latere leven. Niet doorleefde emoties. Niet doorvoelde gevoelens. Weggestopte angsten. Die als blokkades in je lichaam zijn gaan vastzitten.

Alles wat vastzit in je lichaam kan zorgen voor belemmeringen, beperkingen, patronen, (destructieve) gedragingen, overtuigingen, verslavingen en/of (chronische) ziektes in je leven. Door verbonden te ademen komt spanning in je lichaam los. Hierdoor ontstaat een staat van rust, ontspanning, lichtheid en energie. Transformerend ademen is een krachtig natuurlijk medicijn en zorgt voor transformatie op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Je voelt je ontspannen, lichter, vrijer en blijer.  

Ervaar de kracht van verbonden ademen door deel te nemen aan een Ademcirkel

Na het coachingstraject:

 • Ervaar je meer innerlijke rust doordat je bewust bent van je gedachten, emoties en gevoelens en hoe zij jouw dagelijkse staat van zijn beïnvloeden.
 • Ben je meer in verbinding en dieper in contact met jezelf / je gevoel.
 • Ben je niet bang meer voor je angsten.
 • Kun je omgaan met je angsten.
 • Accepteer je je gevoelens en durf je ze te doorvoelen.
 • Kun je alles wat je niet dient loslaten.
 • Leef je meer mindful in het nu.
 • Accepteer je wie je bent met alles dat bij jou hoort.
 • Voel je rust omdat je weet hoe je alles in jezelf kunt vinden.
 • Heb je meer zelfvertrouwen.
 • Ervaar je een gevoel van veiligheid in ontspanning in jezelf.
 • Heb je meer eigenwaarde, zelfliefde en zelfreflectie.
 • Onderdruk je je emoties niet langer en zorgen je emoties niet meer voor drama.
 • Ervaar je een transformatie van je zijn, van wie je daadwerkelijk bent.
 • Ervaar je verlichting van mentale en fysieke pijn.
 • Heb je meer (levens)energie, kracht & focus.

 

Niet doorvoelde en onverwerkte emoties zitten vast in je lichaam

Je lichaam zit vol opgeslagen emoties, pijnen en trauma's. Wonden ontstaan door de ervaringen in je leven en vaak nog uit je jeugd. Je hebt je in je jeugd aangepast aan je omgeving om een goed genoeg kindje te zijn en liefde te krijgen. Maar ook in je latere leven heb je te maken gehad met pijnlijke ervaringen. Die pijnlijke ervaringen hebben we vaak weggestopt. Je voelde je wel rot, maar ging ook weer door. Zonder echt je gevoelens er te laten zijn, te doorvoelen en los te laten. Deze niet doorvoelde en niet verwerkte emoties liggen opgeslagen in je lichaam. Op diepe onbewuste lagen. Ze komen naar boven in situaties wanneer jij je getriggerd voelt. Het zorgt ervoor dat je dingen uitstelt of niet doet, dat je vanuit het niets buitenproportioneel boos kunt worden of immens verdrietig of angstig kunt zijn, dat je verslavingen hebt en patronen die je niet dienen, enz. Het zorgt ervoor dat je je vaak onrustig voelt en niet in balans. Er zit een leegte in je dat je probeert te vullen met afleidingen. Je wilt het niet voelen. Je loopt weg voor je gevoel door afleidingen te zoeken.

Leer (door)voelen door Life reset Coaching

We hebben veel weerstand op voelen. We hebben ook niet geleerd om te voelen. Als je vroeger verdrietig of boos was mocht dat er niet zijn. Je gevoelens mochten er dus niet zijn. Ons volwassen ego doet er alles aan om bij het gevoel weg te blijven. En dus vluchten we in teveel eten, drinken, drugs, te hard werken, altijd bezig en druk zijn, social media, Netflix etc. Zolang je maar niet hoeft te voelen. Juist als we niet voelen, houden we wat we niet willen voelen in stand. Als je durft te (door)voelen en bewust te zijn van het gevoel in je, kan je blokkades en vastzittende emoties oplossen en loslaten. Je komt in verbinding met je gevoel, je hart en wie jij echt bent. Het is de weg naar een gelukkiger en gemakkelijker leven met meer innerlijke rust.

Bij Feel the Magic kun je 1 op 1 ademcoaching ondergaan of deelnemen aan onze Ademcirkels