Vrouwen Ademcirkel na kanker

 

Herstellen na kanker is een hell of a road. Je denkt dat je ergste hebt gehad na je behandelingen, maar de fase daarna geeft je volop uitdagingen. Je bent niet meer de dezelfde vrouw als voor de kanker. Maar wie ben je dan wel? Je hebt angsten of misschien vind je jezelf niet goed genoeg omdat je zoveel minder kan als de 'oude jij'. Je lichaam is anders en je hebt weinig energie. Je wordt niet begrepen, want je bent toch beter? Herstellen en helen na kanker is een fysiek, maar vooral ook emotioneel en mentaal proces. Je hebt de dood in de ogen gekeken en hebt 'gevochten' voor je leven. Daardoor sta je anders in het leven. Je moet jezelf eigenlijk opnieuw uitvinden. Je mag jezelf opnieuw uitvinden en dat is ook heel mooi. Je mag oude overtuigingen over jezelf en het leven en oude patronen loslaten. In de vrouwen ademcirkel na kanker gaan we loslaten wat jij niet meer wilt in je leven na kanker en jouw nieuwe jij omarmen, zodat je weer meer levensvreugde kunt gaan ervaren.

Wat is een vrouwen ademcirkel na kanker?

Een vrouwen ademcirkel na kanker houdt in dat je in een groep met vrouwen die ook kanker hebben gehad, verbonden gaat ademen. Omdat alle vrouwen kanker hebben gehad, schept dat een band. Niemand anders begrijpt je zo goed als vrouwen die hetzelfde hebben meegemaakt als jij. De ademcirkel duurt tussen de 3 en 4 uur. In de ademcirkel bespreken we voorafgaand aan de ademsessie het thema en doen we verschillende activiteiten om in contact te komen met je lichaam. Dat kan door een bodyscan, meditatie, visualisatie, ademen om je zenuwstelsel tot rust te brengen, kundalini shake, heartdancing of andere mooie methodieken. Achteraf praten we na, als je dat wilt, over wat je hebt ervaren. In de ademsessie ga je uit je hoofd en maak je diep contact met je lichaam. Ik gebruik stimulerende muziek waarop je wordt meegenomen in je ademreis. Iedere ademsessie is weer anders en ieder beleeft zijn eigen proces. De groepsenergie kan een positief effect hebben op jouw individuele resultaat. Je voelt de verbinding met de groep. Na de workshop voel je rust, ontspanning en heb je het gevoel dat je lichter bent.

NB: wil je met 3 of meer vriendinnen/lotgenoten een ademsessie doen? Mail mij, dan kijken we wanneer en waar we een op maat sessie kunnen doen. 

Informatie vrouwen ademcirkel na kanker

  • Duur:  3 - 4 uur.
  • Iedere maand geef ik een speciale ademcirkel voor vrouwen na kanker. Thema verschilt per ademcirkel.
  • Bij de 4 uur ademcirkel is er meer tijd om te delen met lotgenoten
  • Max 8 deelnemers.
  • Thee, chocolade, fruit, noten na afloop.
  • Locatie: Nieuwerkerk aan den IJssel

Investering en annuleren ademcirkel

De kosten voor de 3 uur durende ademcirkel zijn € 77,-.

Voor de 4 uur durende ademcirkel € 88,-


* Er is per ademcirkel een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bij inschrijving ga ik er vanuit dat je komt. Na betaling reserveer ik jouw plekje, dus zorg ervoor dat je op tijd betaalt. Tot 2 weken van tevoren kun je annuleren en kun je een andere ademcirkel datum doorgeven. Bij latere annulering kun je je plekje in de ademcirkel aan iemand anders overdragen. Dit ivm de kosten van de huur locatie.


Cadeautje: Als je 5 keer hebt deelgenomen aan een ademcirkel, mag je de zesde keer gratis deelnemen.

Transformerend verbonden ademen is een krachtige natuurlijke methode om spanning, stress en vastgezette emoties los te laten

Transformerend verbonden ademen

Voor velen is de eerste keer transformerend verbonden ademen out of hun comfortzone. Misschien voor jou ook wel. Of het nou de eerste keer is dat je meedoet of je hebt het al vaker gedaan, het blijft bijzonder wat verbonden ademen je oplevert. Iedere sessie is weer anders en brengt je bij nieuwe lagen die losgelaten of juist omarmd mogen worden. Zeker na kanker kunnen er allerlei onverwerkte emoties in je lichaam vastzitten. En blokkades. En angsten. Door ruim 60 minuten verbonden te ademen kan alles wat vastzit in beweging komen. Jouw adem baant de weg vrij in je lichaam. Je adem stroomt door je hele lichaam, ook op plekken waar lang geen adem, contact of leven is geweest. Dat zorgt ervoor dat spanning in je lichaam loskomt en kan oplossen. Je ademt je letterlijk blij en vrij. Hierdoor ontstaat een staat van rust, ontspanning, lichtheid en energie. Transformerend ademen is een krachtig natuurlijk medicijn en zorgt voor transformatie op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Vrouwen ademcirkel na kanker
Ademcirkel Rotterdam Feel the Magic

Uit je hoofd, naar je gevoel

Je gaat uit je hoofd, naar je lichaam en je gevoel. De kunst is je over te geven aan het proces. Dat gaat vaak vanzelf. Je neocortex, je denkende brein, doet even niet meer mee. Je hoeft niet precies te snappen waarom je huilt, boos wordt, moet lachen, veel liefde voelt of bv trilt. Je hoeft niet te weten of te verklaren waar het over gaat (soms is dat overigens wel heel helder). Je lichaam kan blokkades loslaten zonder dat je hoofd het begrijpt. Het loslaten gebeurt door beweging van je lichaam of het maken van geluid. En soms gebeurt er van buiten weinig, maar voel je de energie stromen door je lichaam. Het contact met je lichaam. De verbinding met jezelf. Ik begeleid je professioneel en liefdevol door jouw processen tijdens de ademcirkel. Grote kans dat je je na je ademreis super ontspannen voelt en ervaart dat er iets van je is afgevallen. Doe je mee?

Door verbonden ademsessies kom je bij onbewuste lagen in je lichaam die je los mag laten

Adem je vrij en blij

De meeste mensen ademen hoog, oppervlakkig en te snel. Ademwerk draagt bij aan het herstel van de natuurlijke diepte van jouw ademhaling. Naast transformerend verbonden ademen zijn er vele manieren van verbonden ademen die je iedere dag kunt gebruiken om te ontspannen en ontstressen, o.a. met de 4-6/8 ademhaling en de Box breathing. Verbonden ademhalen zorgt ervoor dat je fysiek, mentaal en emotioneel in je kracht komt te staan. Hierdoor ervaar je meer ontspanning, levensvreugde, blijheid en ruimte in jezelf. Verbonden ademen is een prachtige tool die je dieper in contact met jezelf brengt zonder woorden. Je ruimt letterlijk de opgekropte spanning en emoties zoals angst, woede of verdriet op. Nare lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen daardoor ook doordat je lijf weer kan ontspannen.

Disclaimer

Wij geven geen garantie op een bepaalde (verwachte) ervaring van de ademcirkel. De ervaring kan per keer en per persoon verschillen. Hierop kan geen aanspraak worden gemaakt. Ieder mens is immers uniek en kan anders reageren. Deelname aan een ademcirkel is op eigen verantwoordelijkheid voor het eigen welzijn. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de innerlijke processen die tijdens en in de dagen/weken na de ademcirkel zich openbaren. De combinatie met medicijnen, alcohol of drugs is op eigen risico. Wij adviseren niet deel te nemen vlak na een operatie, bij hartaandoeningen of andere ernstige lichamelijke klachten. Wij zijn geen artsen en wanneer je medicatie gebruikt en/of lijdt aan een (ernstige) psychische aandoening raden wij aan altijd eerst een arts te raadplegen.