Verbonden ademen in een ademcirkel

 

Ervaar je spanning, stress of onrust? Zit je veel in je hoofd? Heb je het gevoel dat je energie niet stroomt en er veel vastzit in jou? Zit je vast in bepaalde patronen? Kom je moeilijk bij je gevoel? Stress, spanning, onbewuste blokkades en opgeslagen verdriet of boosheid ga je loslaten door transformerend verbonden te ademen in een ademcirkel. Je ademt je vrij en blij, zodat je je stukken 'lichter' voelt. Feel the Magic van het transformerend verbonden ademen in een ademcirkel en ervaar wat het voor jou kan doen. Voor vrouwen na kanker organiseer ik speciale ademcirkels. Ook kun je een 1:1 ademsessie boeken of met een groep van minimaal 3 personen.

Doe je mee met één van mijn ademcirkels?

Voor velen is de eerste keer transformerend verbonden ademen out of hun comfortzone. Misschien voor jou ook wel. Of het nou de eerste keer is dat je meedoet of je hebt het al vaker gedaan, het blijft bijzonder wat verbonden ademen je oplevert. Iedere sessie is weer anders en brengt je bij nieuwe lagen die losgelaten of juist omarmd mogen worden. Door ruim 60 minuten verbonden te ademen kan alles wat vastzit in beweging komen. Jouw adem baant de weg vrij in je lichaam. Je adem stroomt door je hele lichaam, ook op plekken waar lang geen adem, contact of leven is geweest. Dat zorgt ervoor dat spanning in je lichaam loskomt en kan oplossen. Hierdoor ontstaat een staat van rust, ontspanning, lichtheid en energie. Transformerend ademen is een krachtig natuurlijk medicijn en zorgt voor transformatie op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Je gaat uit je hoofd, naar je lichaam en je gevoel. De kunst is je over te geven aan het proces. Dat gaat vaak vanzelf. Je neocortex, je denkende brein, doet even niet meer mee. Je hoeft niet precies te snappen waarom je huilt, boos wordt, moet lachen, veel liefde voelt of bv trilt. Je hoeft niet te weten of te verklaren waar het over gaat (soms is dat overigens wel heel helder). Je lichaam kan blokkades loslaten zonder dat je hoofd het begrijpt. Het loslaten gebeurt door beweging van je lichaam of het maken van geluid. En soms gebeurt er van buiten weinig, maar voel je de energie stromen door je lichaam. Het contact met je lichaam. De verbinding met jezelf. Ik begeleid je professioneel en liefdevol door jouw processen tijdens de ademcirkel. Grote kans dat je je na je ademreis super ontspannen voelt en ervaart dat er iets van je is afgevallen. Doe je mee?

NB: wil je met 3 of meer vrienden/collega's een ademsessie doen? Mail mij, dan kijken we wanneer en waar we een op maat sessie kunnen doen. 

Informatie ademcirkel

 • Duur:  3 - 4 uur.
 • Thema verschilt per ademcirkel. Iedere maand geef ik een Vrouwen ademcirkel na kanker.
 • max 8 deelnemers.
 • Thee, chocolade, fruit, noten na afloop.
 • Locatie: Nieuwerkerk aan den IJssel

Investering en annuleren ademcirkel

De kosten voor de 3 uur durende ademcirkel zijn € 77,-.

Voor de 4 uur durende ademcirkel € 88,-


* Er is per ademcirkel een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bij inschrijving ga ik er vanuit dat je komt. Na betaling reserveer ik jouw plekje, dus zorg ervoor dat je op tijd betaalt. Tot 2 weken van tevoren kun je annuleren en kun je een andere ademcirkel datum doorgeven. Bij latere annulering kun je je plekje in de ademcirkel aan iemand anders overdragen. Dit ivm de kosten van de huur locatie.


Cadeautje: Als je 5 keer hebt deelgenomen aan een ademcirkel, mag je de zesde keer gratis deelnemen.

Transformerend verbonden ademen is een krachtige natuurlijke methode om spanning, stress en vastgezette emoties los te laten

Wat is een ademcirkel?

Een ademcirkel houdt in dat je in een groep transformerend verbonden gaat ademen. De ademcirkel duurt zo'n 3 uur waarin je uit je hoofd gaat en diep contact maakt met je lichaam. We gebruiken stimulerende muziek waarop je wordt meegenomen in je ademreis. Ieder beleeft zijn eigen proces. De groepsenergie kan een positief effect hebben op het individuele resultaat. Als je het niet fijn of niet veilig vindt in een groep of je hebt behoefte aan coaching op bepaalde thema's die spelen in je leven, dan zijn 1 op 1 ademcoach sessies meer geschikt. In de ademcirkel doen we voorafgaand aan de ademwerk sessie verschillende activiteiten om in contact te komen met je lichaam. Dat kan door een bodyscan, ademen om je zenuwstelsel tot rust te brengen, kundalini shake, heartdancing of andere mooie methodieken.

Transformerend verbonden ademen

Verbonden ademen is een verzamelnaam voor verschillende ademhalingstechnieken. Je kunt korte ademhalingsoefeningen  gedurende de dag doen om stress los te laten, te ontspannen of juist je concentratie te verhogen. Maar je kunt ademwerk ook transformatief of therapeutisch inzetten door transformational breathwork. Dat doen we o.a. tijdens de ademcirkel en mijn 1 op 1 sessies door aaneengesloten te ademen. Transformerend verbonden ademen is een krachtige methode. Het is een ontdekkingsreis naar je binnenwereld met behulp van je adem. Het is bijzonder te ervaren hoe diep je in je lichaam komt door op een bepaalde manier verbonden te ademen en hoe je spanning, opgeslagen emoties en blokkades in je lichaam kunt loslaten. Deze innerlijke reis heeft een transformerend effect op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Je voelt je ontspannen, lichter, vrijer en blijer.  

Wat is transformerend verbonden ademen?

Bij transformerend verbonden ademen adem je doorlopend aaneengesloten in en uit zonder pauzes tussen de in- en de uitademing. Daardoor krijg je meer zuurstof binnen dan normaal en kom je in een soort trance. Die trance maakt van alles los in je hoofd en lijf. Je komt op onbewuste lagen in je lichaam waar van alles ligt opgeslagen. Lagen waar je in het dagelijks leven, in praat therapiesessies en vanuit je bewuste brein moeilijk bij kan komen. Maar die wel zorgen voor belemmeringen, beperkingen, patronen, (destructieve) gedragingen, overtuigingen, en/of verslavingen in je leven. Door ruim 60 minuten verbonden te ademen kan alles wat vastzit in beweging komen. Jouw adem baant de weg vrij in je lichaam. Je adem stroomt door je hele lichaam, ook op plekken waar lang geen adem, contact of leven is geweest. Dat zorgt ervoor dat spanning in je lichaam loskomt en kan oplossen. Hierdoor ontstaat een staat van rust, ontspanning, lichtheid en energie. Transformerend ademen is een krachtig natuurlijk medicijn en zorgt voor transformatie op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Door transformational breathwork kom je bij onbewuste lagen in je lichaam die je los mag laten

Effecten transformerend verbonden ademen

Door transformational breathwork ruim je je blokkades en vastzittende emoties op. Iedere keer een stukje. Daarom is iedere ademsessie anders en geeft weer nieuwe inzichten. Verbonden ademen is de krachtigste lichaamsgerichte powertool voor transformatie. Het is helend en brengt je in contact met je diepste emoties. Door het verbonden ademen kom je bij die diepe lagen tot op celniveau. Het brengt je precies wat je nodig hebt. Van het loslaten van patronen, opruimen van blokkades en trauma's tot inzichten en persoonlijke groei.

De voordelen van verbonden ademen zijn talrijk, onder andere:

 • Het loslaten van stress en spanning.
 • Het bevrijden van oude pijn, blokkades en trauma.
 • Het vrij laten stromen van onderdrukte emoties.
 • Het transformeren van belemmerende, niet dienende of destructieve patronen.
 • Het verwerken van rouw en verdriet.
 • Verlichting van mentale en fysieke pijn.
 • Meer (levens)energie, kracht & focus.
 • Meer verbinding met jezelf en je gevoel.
 • Ervaren van diep contact met jezelf en je lichaam.

Adem je vrij en blij

De meeste mensen ademen hoog, oppervlakkig en te snel. Ademwerk draagt bij aan het herstel van de natuurlijke diepte van jouw ademhaling. Naast transformerend verbonden ademen zijn er vele manieren van verbonden ademen die je iedere dag kunt gebruiken om te ontspannen en ontstressen, o.a. met de Box breathing en de 4-6/8 ademhaling. Verbonden ademhalen zorgt ervoor dat je fysiek, mentaal en emotioneel in je kracht komt te staan. Hierdoor ervaar je meer ontspanning, levensvreugde, blijheid en ruimte in jezelf. Verbonden ademen is een prachtige tool die je dieper in contact met jezelf brengt zonder woorden. Je ruimt letterlijk de opgekropte spanning en emoties zoals angst, woede of verdriet op. Nare lichamelijke klachten verminderen of verdwijnen daardoor ook doordat je lijf weer kan ontspannen.

Disclaimer

Wij geven geen garantie op een bepaalde (verwachte) ervaring van de ademcirkel. De ervaring kan per keer en per persoon verschillen. Hierop kan geen aanspraak worden gemaakt. Ieder mens is immers uniek en kan anders reageren. Deelname aan een ademcirkel is op eigen verantwoordelijkheid voor het eigen welzijn. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de innerlijke processen die tijdens en in de dagen/weken na de ademcirkel zich openbaren. Wij zijn geen artsen en de combinatie met medicijnen, alcohol of drugs is op eigen risico. Wanneer je medicatie gebruikt en/of lijdt aan een (ernstige) psychische aandoening raden wij aan om vooraf te overleggen en altijd eerst een arts te raadplegen.